Sorry lieve lezers

Beste lezer,

Ten eerste bedankt voor het lezen van mijn blog, ik waardeer dit ontzettend en het motiveert me dan ook om door te gaan.

Ten tweede, mijn excuses, afgelopen vrijdag heb ik mijn deadline gemist en de berichten daarvoor waren anders ook niet je van het.

Bovendien ben ik ook niet helemaal eerlijk geweest in mijn artikel Hoe ik 3 keer per week een blog post grotendeels wel maar het gedeelte waarin ik beweerde dat ik een voorraad aan blogposts tot de herfstvakantie had klopte niet helemaal. Ook ben ik niet in staat geweest elke dag te schrijven in verband met uitjes, gebrek aan tijd, inspiratie en concentratie vermogen.

Tot ongeveer eind augustus zat ik veilig maar daarna moest ik toch echt te werk gaan zonder voorraad en dat maakte me het nogal lastig.

Zeker gezien ik nu weer naar stage ga en ik in verband met extra verantwoordelijkheden steeds minder tijd vind door de week om te schrijven.

Wat er in het vervolg gaat gebeuren…

Mijn streven is om zo veel mogelijk kwalitatieve en volledige artikelen omtrent productiviteit en gezondheid te schrijven. Echter met de drukte van mijn stage die ik nu heb en een deadline van 3 kwalitatieve artikelen per week gaat dat gewoon niet lukken.

Dus heb ik nu besloten het blog quotum terug te draaien naar 2 artikelen per week in de hoop weer waardevolle lifehacks te serveren in plaats van overhaaste blog postjes van slechts 365 woorden.

In plaats van elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe post zal woensdag afvallen en vrijdag verplaatst worden naar donderdag. Als goedmakertje zal ik wel zo af en toe extra’s posten voor de geïnteresseerden zoals recensies, inkomsten rapporten en cases.

Nogmaals bedankt

Ik ben alle lezers en delers ontzettend dankbaar, ook al zijn het er niet veel, elke like / share / reactie maakt me gedreven om goede artikelen te blijven schrijven en me zelf met de dag te verbeteren.

Met name bij Ben van BlogTrommel sta ik in het krijt, bedankt voor het lezen, delen en vermelden van mijn blog Ben, you’re awesome.

Anyway, er is maar een deadline gemist en vanaf morgen wordt er gewoon weer geschreven en gepost zoals je het van mij gewend bent.

 

~ Omar Boussaïd

Volg Omar

Omar Boussaïd

Omar is een 19-jarige student Marketing en Communicatie die alleen maar planten eet en schreeuwmuziek luistert. Verder is hij ook een blogger en internet marketeer. In zijn dagelijkse strijd om de productiefste blogger van het Noorden te worden deelt hij zijn laatste bevindingen. Elke Maandag, Woensdag en Vrijdag een nieuwe blog!
Omar Boussaïd
Volg Omar

Latest posts by Omar Boussaïd (see all)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*